Saltar al contenido

YOGA Y MEDITACIÓN

JA ÉS HORA DE COMENÇAR A CUIDAR-NOS !

INICI DE CURS PER A LES CLASSES REGULARS DE IOGA I MINDFULNESS AL CENTRE LOTUS DE LA SEU D´URGELL AMB PROFESSORS NADIUS I TITULATS PEL DEPARTAMENT D´EDUCACIÓ, ESPECIALISTES EN PROBLEMES MUSCULARS ( lumbars, cervicals, genolls, espatlles ) I EMOCIONALS (ansietat, inseguretat ,pors, preocupacions, tristesa )AMB MÉS DE VINT ANYS D´EXPERIÈNCIA.

TAMBÉ OFERIM CONSULTES, MASSATGES , TERÀPIES I FORMACIONS

Per inscripcions imprimir la sol·licitud, que trobeu clicant a aquest enllaç i enviar una foto
o pdf amb tots els camps completament emplenats, l’acceptació de privadesa de dades, etc i signat a: escolalotus@gmail.com

Aquest document d‟inscripció s‟ha de lliurar abans d,assistir a les activitats presencials.

I per a les activitats en línia després d’enviar-nos us reenviarem per email els enllaços per connectar-te via zoom

INTRODUCCIÓ

HORARIS 

PROFESSORS I DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS

PREUS

CONDICIONS / CALENDARI

CAL PORTAR

 

A occident solem entendre el ioga com físic i el confonem amb pilates, gimnàstica … Si vols conèixer el ioga en el seu origen con a eina de consciència i respectant la tradició estarem encantats d’ajudar-te en el Centre Lotus de la Seu d’Urgell, amb professionals dedicats.

Et convidem a practicar les arrels del ioga i la seva autenticitat, si ha arribat el moment d’obrir-te a conèixer algo diferent!

HORARIS I ACTIVITATS

Hatha Ioga amb Pradeep  només presencial:

DIMARTS   18 a 19 h.

Yoga Integral  Terapeùtic amb Laura Sivaneih :

DILLUNS de 18 a 19 h Presencial i Online

 Sessions de Meditació , Sanacions y Creixement personal amb Laura 

DIMECRES ONLINE  DE 20 A 20:50 h  Online

Més informació ampliada sobre les meditacions:  Sesiones de Meditación y sanación desde el Ser

SEGUIM EL CALENDARI ESCOLAR APROXIMADAMENT.

Classes particulars , horaris a conveniència 

Per inscripcions  descarregeula en aquesta pàgina: escolalotus@gmail.com

CLASSES DE HATHA IOGA AMB PROFESSOR DE L’ÍNDIA

PRADEEPKUMAR MESTRE DE AYURVEDA I IOGA Vaidya en Medicina Ayurveda i Panchakarma per l’Institut Tradicional de Kerala. Especialitzat en la Medicina Tradicional Marma. Professor de Ioga clàssic.

Experiència laboral de més de 20 anys, tractant i ensenyant amb persones de tot el món a l’Índia i Catalunya.

EL HATHA IOGA es basa en estiraments profunds i mantinguts, i és molt energètic. Ofereix fortalesa física i vitalitat i treballa el silenci. 

CLASSES REGULARS DE IOGA INTEGRAL TERAPÈUTIC

I MEDITACIÓ Y CREIXEMENT PERSONAL  AMB LAURA SIVANEIH DE CATALUNYA

NENS, I CLASSES PARTICULARS

LAURA SIVANEIH, PROFESSORA DE FILOSOFIA, IOGA I PSICOTERAPEUTA ENERGÈTICA. Llicenciada en filosofia s’ha dedicat a l’ensenyament en educació secundària i primària amb el Departament d’Educació de la Generalitat.

L’any 2001, amb 23 anys, realitza el seu primer viatge a l’Índia i tindrà el seu primer Mestre de ioga. Des de llavors, es dirigeix cap a la filosofia oriental. Es dedica a el món del ioga i l’energia des de fa 20 anys.

Ha estudiat i ensenyat diferents tècniques de ioga i energia a l’Índia, sobretot en la línia Satyananda, on ha viscut, i passa llargues temporades des de fa 20 anys, i a Catalunya.

EL IOGA INTEGRAL TERAPEÙTIC

Es basa en estiraments suaus, recol·locació postural, i en treballar els estats emocionals, la consciència i la relaxació. És més guiat i pautat indicat per a les persones que els costa focalitzar. I més correctiu per a persones que pateixen malalties o dolors cervicals, lumbars, espatlles. Les postures no es mantenen tant de temps com en el hatha Ioga.

MINDFULNESS ,MEDITACIÓ I CREIXEMENT PERSONAL

Es treballa l’entrenament, control i concentració mental. A partir de diferents tècniques molt variades que toquen diferents aspectes de l’ésser humà. Bàsicament amb respiració, relaxació, visualització, focalització i mantres.

Les sessions són molt variades i toquen diferents temes de creixement personal ; pors, autoestima, parar la ment, pensaments positius, ansietat, angoixes…

També durant moments sobretot de silenci durant  les classes envío i treballo energèticament a tots els membres del grup amb la sanació grupal a distancia.

CLASSES PARTICULARS:  Per a persones que necessiten treballar algun aspecte específic, malalties, o bé desitgen un tracte personalitzat. Les classes particulars són com una consulta privada on es donen direccions a la persona interessada.

CLASSES ONLINE : Desprès de rebre l, inscripció rebreu al correu electronic l´enllaç de Zoom per accedir  amb un còdic nùmeric cada principi de mes.

Heu de tancar el micròfon perquè no hi hagi interferències i si voleu preguntar obrir i tornar a tancar.

PREUS 

Matrícula 40 euros , en principi és gratuïta,  però si et dones de baixa durant el curs escolar, que va de setembre a juny s’ha de pagar per reincorporar 

Preu manteniment per si no pots assistir un més 20 euros, avisant una setmana avanç d, acabar el mes anterior.

1 sessió a la setmana  40 euros al mes

2 sessions a la setmana   60 euros al mes.

No s’aconsella realitzar sessions soltes, millor apuntar un mes ja que no us cobrem matrícula i totes les classes són diferents, donant més importància a vegades a la postura, d’altres a la respiració, etc, i així podem valorar mútuament.

Abonament 5 sessions 70 euros (caduca als 3 mesos)

Abonament 10 sessions 130 euros (caduca als 6 mesos)

Classes particulars: 30 euros cada sessió d’1 hora.

Les quotes es passen pel banc amb domiciliació a principi de mes. No agafem diners en efectiu.

Has d’inscriure’t com a soci abans d’assistir a les classes mitjançant un formulari que podem enviar per email, amb les teves dades personals i bancàries o pots descarregar aquí.

Per inscripcions imprimir la sol·licitud, que trobeu clicant a aquest enllaç i enviar una foto
o pdf amb tots els camps completament emplenats, l’acceptació de privadesa de dades, etc i signat a: escolalotus@gmail.com

Aquest document d‟inscripció s‟ha de lliurar abans d‟assistir a les activitats .

Si en qualsevol moment vols donar de baixa has de avisar amb 10 dies d’antelació abans d’acabar el mes .

REQUISITS I CONDICIONS/ CALENDARI

Seguim aproximadament el calendari escolar,  comenem al setembre fins al 22 de juny, festius de Nadal de l’23 desembre a el 8 de gener i setmana Santa del 3  a el 10 d’abril tancat.

Et pots incorporar en qualsevol moment.

Qualsevol persona pot venir a les classes amb o sense experiència. NO HI HA CLASSES DE PROVA A VEGADES FEM SETMANES DE JORNADES OBERTES, ESTIGUES AL CAS O SUSCRIU-TE A LA NEWSLETTER PER REBRE NOTICIES D, ACTIVITATS. Al menys s’aconsella apuntar un mes perquè totes les classes són diferents, i poder valorar mútuament. Per a nous alumnes no es cobra matrícula. 

ÉS IMPRESCINDIBLE fer-se soci mitjançant el formulari  abans d’incorporar a les classes 

CAL PORTAR PRESENCIALS

Roba còmoda i ampla, samarreta màniga curta, pantalons llargs i jaqueta ja que hi ha moments més actius i altres de relaxació .
Hi ha al centre les estoretes que es desinfecten i estan disponibles al centre, com  també Coixins i mantes.
* ÚS DEL VESTUARI: Millor venir canviats de casa, les coses si les deixem al vestuari .

CAL PREPARAR ONLINE

Lloc trànquil, estoreta , cadira, manta, coixí, ordenador o móvil amb la cámara enfocada a l, estoreta per poderte corretgir Tancar el micro

 

ÁGENDA

Ofrecemos muchos cursos , talleres , actividades y terapias  en diferentes lugares , principalmente en el Pirineo de Cataluña y en kerala ( India) y varias modalidades , laborables, fin de semana, intensivos  y Online.

Si necesitáis pedir más información por email info@lotusayurvedayoga.com especificar que curso o terapia donde y que modalidad .

Si no ves publicada ninguna fecha  o horario en esta página para alguna modalidad o lugar, quiere decir que no está programada para este año o no hay previsión.

PARA ACLARAR QUE ACTIVIDADES O CURSOS HAY PROGRAMADOS TE ACONSEJAMOS VISITAR LA PÁGINA DE AGENDA

Gràcies per la vostra participació i col·laboració

Centre Lotus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.